το σκαφος μας
  • Deutsch
  • English
  • Ελληνικά
  • Русский

Το Σκάφος

Το Σκάφος

Το 34 πόδια σκάφος μας είναι εξοπλισμένο με δυο καινούργιους κινητήρες yanmar 370 hp η κάθε μια,bow thruster,τέντες, πλατφόρμα κολύμβησης,

Διαθέτει επίσης  plotter , GPS, συστήματα ραδιοεπικοινωνιών VHF και όλα τα εξάρτημα ασφαλείας που πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας που έχει θέσει το ελληνικό υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας .

(Σωσίβιες λέμβοι,EPIRB,Σωσίβια,Συστήματα Πυρόσβεσης κλπ)

Οι ανέσεις του σκάφους μας

Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει 12 επιβάτες και 2 μέλη πληρώματος για ημερήσιες κρουαζιέρες. Διαθέτει 2 καμπίνες μα 3 κρεβάτια ,ένα διπλό και 2 μονά,1 wc και καθιστικό με καναπέ ,ενώ οι εξωτερικοί χώροι είναι ιδανικοί για ηλιοθεραπεία(fore deck & back deck) είτε για χαλάρωση στη σκιά του χώρου του καθιστικού με μουσική η τηλεόραση εάν το επιθυμείτε. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πλήρη άνεση στα κρεβάτια με μυρωδάτα καθαρά σεντόνια, a|c ζεστό νερό κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ψυγείο, φούρνο, πιάτα, μουσική και εξοπλισμό για κολύμβηση. Μάσκα ,αναπνευστήρα κλπ

Και για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει χώρος για διασκέδαση με ένα άτομο που θα φροντίσει για την ευχάριστη και ασφαλή διαμονή τους, ενώ θα απολαύσετε το μπάνιο σας στην όμορφη θάλασσα.

Ο καπετάνιος

Ο καπετάνιος μας είναι εφοδιασμένος με πιστοποιητικό πλοιάρχου Ά τάξης

εμπορικού ναυτικού ,με υπηρεσία 15 ετών σε επιβατηγά πλοία και κρουαζιερόπλοια .Επίσης 15ετη πείρα στην ημερήσια κρουαζιέρα στην Κρήτη.

Φιλική προσωπικότητα όπου θα προσαρμόσει την κρουαζιέρα στα δικά σας δεδομένα με επαγγελματισμό και συνέπεια για να έχετε μια πραγματικά ευχάριστη και αξέχαστη μέρα στο σκάφος μας,και πάνω απόλα με ασφάλεια.

Το σκάφος μας μπορεί να γίνει ένα αξέχαστο μέρος για τις εκδηλώσεις σας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση ολόκληρο το σκάφος για μια εκδήλωση σας έως 12 άτομα.

Γενέθλια- γάμο- γιορτή- επέτειο κλπ

Ακόμα και για φωτογράφιση!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Κράτηση