rethymno cruise
  • Deutsch
  • English
  • Ελληνικά
  • Русский

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά, ανάλογα με την ώρα άφιξής σας και τη διαθεσιμότητα μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσαρμόσετε την κρουαζιέρα όπως επιθυμείτε.
Σε ολόκληρο το σκάφος, η ηλικία του επιβάτη δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς μόνο εσείς και η παρέα σας βρίσκεστε στο πλοίο. Αλλά παρακαλούμε να θυμάστε ότι εάν τα παιδιά βρίσκονται στο πλοίο κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα είστε πλήρως υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ το Private Yachting θα σας παρέχει όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και θα σας ενημερώνει για τις διαδικασίες ασφαλείας το γιοτ. Και για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει χώρος για διασκέδαση με ένα άτομο που θα φροντίσει για την ευχάριστη και ασφαλή διαμονή τους, ενώ θα απολαύσετε το μπάνιο σας στην όμορφη θάλασσα.
Μπορούμε να καλύψουμε οσα μίλια χρειαστούν για την κρουαζιέρα σας αρκεί να μην απομακρινθούμε πάνω απο 6 μίλια απο την στεριά.
Όχι, κανονικά εγκαταλείπουμε το λιμάνι γύρω στις 10:30 το πρωί και επιστρέφουμε περίπου στις 22:00 το βράδυ όπου και τελειώνει το καθημερινό μας μας πρόγραμμα
Οι ημερήσιες κρουαζιέρες μας είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία του Κρητικού πελάγους, οπότε μετά την αναχώρηση θα σας προσφέρουμε νερό - ρακί – κρασί – πορτοκαλάδα- καφέ φίλτρου μαζί με τοπικά ορεκτικά και φρέσκα φρούτα. Οι φόροι και τα καύσιμα επιβαρύνουν τον πλοικτήτη.
Πολύ σπάνια οι άνθρωποι παθαίνουν ναυτία επί του σκάφους όπως συνήθως προτείνουμε την κρουαζιέρα στις περιοχές όπου οι άνεμοι δεν είναι πολύ ισχυροί και τα κύματα ποτέ δεν είναι πολύ μεγάλα. Εάν ανησυχείτε για τη ναυτία , σας προσφέρουμε χάπια όπως το Stugeron ή άλλα χάπια για την ναυτία , αλλά φυσίκα μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας.
Όχι, κανονικά εγκαταλείπουμε το λιμάνι γύρω στις 10:30 το πρωί και επιστρέφουμε περίπου στις 22:00 το βράδυ όπου και τελειώνει το καθημερινό μας μας πρόγραμμα.
Εάν το δέρμα σας δεν χρησιμοποιείται για τον ήλιο, ιδανικά παράγοντας 30-40 για τις πρώτες δύο ημέρες και 15-20 για αργότερα. Επιμένουμε ότι χρησιμοποιείτε μια κρέμα αντί για μια λιπαρή λοσιόν επειδή το λάδι θα λερώσει το κατάστρωμα και θα δημιουργήσει ολισθηρές επιφάνειες που είναι επικίνδυνες για ένα γιοτ. Επίσης, θα εκτιμούσαμε αν δεν χρησιμοποιούσατε τους τύπους που περιέχουν χρωστικές ουσίες καθώς πάλι λεκιάζουν τις επιφάνειες του γιοτ. Μια πρακτική συμβουλή είναι να αποφύγετε τους τύπους που βρίσκονται σε μπουκάλι ψεκασμού, καθώς το ήμισυ της κρέμας σας θα καταλήξει να το πάρει ο άνεμος.
Το σκάφος μας διαθέτει μάσκα αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα, φυσικα ομως μπορείτε να φέρετε και το δικό σας σέτ καταδύσεων
Κάθε καμπίνα είναι εξοπλισμένη με πρίζα 220V εναλλασσόμενου ρεύματος, παρόμοια με αυτά στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε οτιδήποτε θέλετε οποτεδήποτε.
Υπάρχει πολύ καλό σήμα καθώς οι αποστάσεις της διαδρομής είναι κοντινές με την στεριά , υπάρχει καλό σημα και στη θάλασσα. Μόνο σε μερικούς κόλπους που περιβάλλονται από ψηλά βράχια, όπου ίσως δεν έχετε καθόλου σήμα
Φυσικά εξαρτάται από το τι θα παραγγείλετε, αλλά το τυπικό κόστος θα ήταν περίπου 12-18 ευρώ για ένα ορεκτικό, κύριο πιάτο και μια μπύρα ή τοπικό κρασί.