Ρέθυμνο Σπηλιές Πάνορμο Μπαλί
  • Deutsch
  • English
  • Ελληνικά
  • Русский

Ρέθυμνο Σπηλιές Πάνορμο Μπαλί

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ρέθυμνο Σπηλιές Πάνορμο Μπαλί

Αρχίζοντας τη βόλτα μας από το αναγεννησιακό Ρέθυμνο,όλα φαντάζουν διαφορετικά και όμορφα.
Προορισμός μας τώρα οι σπηλιές.
Εκεί υπάρχουν πεντακάθαρα βαθειά νερά που προστατεύονται από ψηλούς βράχους.Σε αυτό το σημείο βρίσκει καταφύγιο η απειλούμενη προς εξαφάνιση Μεσογειακή φώκια Μονάχους Μονάχους.
Εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, μετά την εξερεύνηση στις σπηλιές ,και εφόσον βρισκόμαστε μέσα σαυτές,θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μπάνιο στα καθαρά και κρύα νερά τους.
Επόμενη στάση μας η καμαρόλα.Μια καμάρα φυσική που η θάλασσα με το πέρασμα των χρόνων κατάφερε να λαξεύσει στους απότομους βράχους της περιοχής της Σκαλέτας.
Συνεχίζοντας το ταξίδι μας φτάνουμε σένα από τα παραδοσιακά ψαροχώρια του νησιού μας,το Πάνορμο.
Ένα ήσυχο τουριστικό θέρετρο. Η ξεχωριστή άγρια ομορφιά του κρητικού τοπίου και η γραφικότητα του χωριού συντελούν στο γεγονός να το κάνουν όμορφο και ξεχωριστό.Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το γεύμα μας απολαμβάνοντας το συνδυασμό βουνού και θάλασσας.
Τελικός προορισμός το μυθικό και θρυλικό Μπαλί αφού εκεί σύμφωνα με την παράδοση εκεί σταματούσε ο γίγαντας Τάλως για να ξεκουραστεί και να απολαύση το τοπίο.
Στο μέρος αυτό έχει ταβέρνες, μαγαζιά, καφέ,δίπλα στη θάλασσα .
Εδώ θα έχετε ελεύθερο χρόνο, όσο μας επιτρέπεται απτό χρόνο της εκδρομής μας, για μια βόλτα στο χωριό πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι τις επιστροφής μας.

Όλες μας οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν ρακί – κρασί – πορτοκαλάδα- καφέ φίλτρου μαζί με τοπικά ορεκτικά και φρέσκα φρούτα.

Rethymno cruises

info

3 Στάσεις

Σπηλιές - Πάνορμο - Μπαλί μέγιστος αριθμός επιβατών – 10!
 
time

Ολοήμερη κρουαζιέρα!

 
 
euro

Κλείστε κρουαζιέρα τώρα!

reservation@fly-yachtscruises.gr

 

Τηλέφωνο: +306944508299 - +306940203171

 

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ολοήμερη Κρουαζιέρα