Κρουαζιέρες στο Ρέθυμνο
  • Deutsch
  • English
  • Ελληνικά
  • Русский

Fly Private Yachting

Κρουαζιέρες στο Ρέθυμνο

Επισκεφτείτε μοναδικά και ήσυχα μέρη με καθαρά νερά γύρω από το Ρέθυμνο και όχι μόνο!
Στη βόρεια πλευρά του Κρητικού πελάγους όπου πολλά σημεία είναι προσβάσιμα μόνο δια θαλάσσης ,εμείς σας προσφέρουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία της εξερεύνησης και της απόλυτης χαλάρωσης,με το πολυτελές σκάφος μας.
Έχετε τη δυνατότητα της σωστής αξιοποίησης του χρόνου σας απολαμβάνοντας τον μοναδικό Ελληνικό ήλιο και το γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας του νησιού μας.
Η αφετηρία μας είναι το λιμάνι του Ρεθύμνου αλλά αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν μπορεί η αφετηρία μας να γίνει ο χώρος διαμονής σας.

Γνωρίστε το Ρέθυμνο με μοναδικό τρόπο

Οι Κρουαζιέρες μας


Notice: Undefined variable: image_path in /home/customer/www/fly-yachtscruises.gr/public_html/wp-content/plugins/parallax-image/assets/shortcode.php on line 104

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/customer/www/fly-yachtscruises.gr/public_html/wp-content/plugins/parallax-image/assets/shortcode.php on line 104

Warning: Division by zero in /home/customer/www/fly-yachtscruises.gr/public_html/wp-content/plugins/parallax-image/assets/shortcode.php on line 105

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...

Το 34 πόδια σκάφος μας είναι εξοπλισμένο με δυο καινούργιους κινητήρες yanmar 370 hp η κάθε μια,bow thruster,τέντες, πλατφόρμα κολύμβησης.

Τα ζητήματα ασφάλειας του σκάφος πληρούνται με plotter GPS, τα συστήματα ραδιοεπικοινωνίας VHF και όλα τα εξάρτημα ασφαλείας πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας που έχει θέσει το ελληνικό υπουργείο ή εμπορικό πλοίο. (ΣΩΣΙΒΙΑ ΛΕΜΒΟΣ, EPIRB, ΣΩΣΙΒΙΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ κλπ)

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Κράτηση